Cum va fi vremea de Crăciun? Frumos până în ajun, apoi ger şi ninsori

Meteorologii susţin că de Crăciun vremea se va menţine caldă, dar va ploua în toate regiunile ţării. Precipitaţiile vor începe din ajunul Crăciunului şi vor avea tendinţa de extindere sâmbată. În ajunul Crăciunului şi de Craciun, temperaturile se menţin ridicate.

495 afișări
Imaginea articolului Cum va fi vremea de Crăciun? Frumos până în ajun, apoi ger şi ninsori

Cum va fi vremea de Crăciun? Frumos până în ajun, apoi ger şi ninsori (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Vremea rea va reveni după Crăciun, astfel că în perioada 20-25 decembrie, temperaturile vor fi în creştere, iar în unele dintre judeţele din sudul ţării se va forma polei. În perioada 26- 31 decembrie vremea se va răci din nou.

Dupa Crăciun, temperaturile vor scădea simţitor, ajungând la valori de -20 de grade Celsius în regiunile montane, iar în zonele urbane se vor înregistra -10 grade Celsius, fiind posibil să ningă din nou.

Bucureşti:

Cer mai mult noros, cu şanse de ploaie şi pericol de polei. Zăpadă? Poate de Revelion!

Temperaturi maxime: între 7°C şi 10°C

Temperaturi minime: între 3°C şi 5°C

Citeşte mai multe despre cum va fi vremea de Crăciun pe www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici