Cursuri suspendate la o şcoală din Constanţa în urma unui incendiu

Cursurile vor fi suspendate, luni, la Şcoala Gimnazială Nr. 38 ”Dimitrie Cantemir” din Constanţa din cauza unui incendiu petrecut sâmbătă noapte în incinta unităţii de învăţământ. Flăcările au fost stinse în numai zece minute de pompieri.

114 afișări
Imaginea articolului Cursuri suspendate la o şcoală din Constanţa în urma unui incendiu

Cursuri suspendate la o şcoală din Constanţa în urma unui incendiu

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă noapte, la o şcoală la municipiul Constanţa, pompierii reuşind să stingă flăcările în aproximativ zece minute.

Focul s-a produs din cauze deocamdată necunoscute, în vestiarul personalului nedidactic. Nu au fost afectate sălile de clasă, arhiva sau alte spaţii destinate depozitării documentelor şcolare, fiind distruse patru uşi din lemn şi un fişet metalic.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ, întrunit duminică, a decis întreruperea cursurilor, luni, 25 septembrie, pentru efectuarea igienizării şcolii.

”Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului stabilite de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ şi comunicate Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa”, au anunţat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici