Dacian Cioloş: Franţa este pregătită să contribuie cu trupe NATO în România

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a anunţat că Franţa este pregătită să contribuie cu trupe NATO în România. Salut decizia preşedintelui Emmanuel Macron, a spus Cioloş.

2809 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş: Franţa este pregătită să contribuie cu trupe NATO în România

Dacian Cioloş: Franţa este pregătită să contribuie cu trupe NATO în România

Dacian Cioloş susţine că preşedintele francez a făcut anunţul în faţa unor şefi militari.

„Salut decizia preşedintelui Emmanuel Macron, care a anunţat că Franţa este pregătită să contribuie cu trupe NATO pe teritoriul României. Anunţul a fost făcut în faţa şefilor militari dintr-un comandament de lângă Strasbourg, potrivit colegei noastre din grupul Renew Europe Nathalie Loiseau, care a fost prezentă la eveniment”, a anunţat Dacian Cioloş, pe Facebook.

Momentul este bine ales, a mai spus Cioloş.

„Încă din 2016, am discutat despre o prezenţă a trupelor franceze în România sub steagul NATO şi, cu atât mai mult cu cât contextul este extrem de tensionat la graniţa cu Ucraina, decizia de astăzi este una binevenită şi o nouă garanţie pentru ţara noastră”, a precizat Dacian Cioloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
macron,
trupe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici