Dâmboviţa: Copil de patru ani, transportat la spital cu un elicopter SMURD în urma unui incendiu

Un copil de patru ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti, joi, după ce a fost intoxicat cu fum, în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din judeţul Dâmboviţa, flăcările extinzându-se şi la o casă din apropiere.

78 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Copil de patru ani, transportat la spital cu un elicopter SMURD în urma unui incendiu

Dâmboviţa: Copil de patru ani, transportat la spital cu un elicopter SMURD în urma unui incendiu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, focul a cuprins iniţial o casă din localitatea Băleni, distrugând acoperişul acesteia pe o suprafaţă de 150 de metri, dar şi mobilier şi tâmplărie.

Ulterior, flăcările s-au extins şi la locuinţa vecină, al cărei acoperiş a fost distrus pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa a declarat că pompierii de la Detaşamentul Târgovişte, care au interveni pentru lichidarea incendiului, au scos din casa la care au izbucnit flăcările un copil de patru ani, intoxicat cu fum.

Copilul a fost iniţial transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte, ulterior fiind preluat de un elicoper SMURD care l-a dus la un spital din Bucureşti.

Nicio altă persoană nu a mai fost rănită în incendiu, iar pompierii au stabilit drept cauză probabilă a izbucnirii focului un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici