De 1 Iunie, copiii sunt departe de locul de joacă

  • Cei mici vor să se distreze de ziua lor
  • Copiii au ieşit în parcuri cu bicicleta sau cu trotineta
  • Patricia îţi spune că abia aşteaptă să se redeschidă locurile de joacă
519 afișări
Patricia nu îşi poate revedea prietenii de la locul de joacă de 1 iunie. Nu este încă deschis. Îşi doreşte însă măcar o vată pe băţ şi speră că părinţii ei îi vor face această bucurie. Ziua Copilului îi prinde pe cei mici mai singuri decât de obicei, însă aceştia sunt inventivi, transformă totul în joacă şi au bicicletele sau trotinetele cu ei. 
 
„Părinţii mei nu mă lasă să îmi iau vată pe băţ pentru că e făcută din zahăr şi eu le zic puţin, dar chiar vreau multă”, spune Patricia. 
 
Înainte de pandemie, mergea zilnic la locurile de joacă. Acum, acestea sunt închise. 
 
„Mă jucam în fiecare zi, mai veneau prieteni de-ai mei”, a mai spus fetiţa, care şi-ar dori ca aceste spaţii să se redeschidă, însă „după ce se termină criza asta, că nu vreau ca să se infecteze toată lumea”. 
 
O altă fetiţă regretă la rândul ei că nu se mai poate juca alături de prieteni. 
 
„Eu vreau să mă joc în parc. Să mă dau în leagăn”, a mărturisit aceasta. 
 
În lipsa locurilor de joacă, cei mici exploatează la maximum aleile din parc. 
 
„Avem şi trotineta în portbagaj, dacă nu avem succes cu rolele, trecem la trotinetă, dacă nu, trecem la bicicletă. Vedem, poate reuşim cu ceva. Găsim noi ceva de făcut, cu siguranţă! Ne distrăm în trei”, spune unul dintre părinţi. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici