Video DECLARAŢIA ZILEI - Lia Olguţa Vasilescu, despre legea salarizării: Cred că este o lege bună, nu cred că este o lege perfectă

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, a declarat cu privire la proiectul Legii salarizării în sectorul bugetar că nu este o lege perfectă, dar este o lege bună.

1155 afișări

”Eu cred că este o lege bună, sigur că nu cred că este o lege perfectă, nicio lege nu mulţumeşte pe toată lumea, dar măcar este o lege care porneşte de pe nişte baze corecte şi urmează ca, după ce trecem prin toate federaţiile sindicale, să transmitem proiectul de lege direct la Parlamentul României".

"A ieşit foarte bine, aşa cum a ieşit şi ieri (luni n.r) cu apărarea şi ordinea publică. Sigur, acolo subiectul legii salarizării unitare a fost parazitat un pic de un cu totul alt subiect, care nu avea legătură cu această lege, dar cred că nu au de ce să fie nemulţumiţi de modul în care arată acum legea salarizării unitare”

”Vor creşte treptat salariile, începând de la 1 ianuarie 2018, până la 1 ianuarie 2021. După ce facem aceste corecturi în lege, pentru că acum avem situaţii în care femeia de serviciu de la spital are mai puţin decât femeia de serviciu din poliţie, nu mai vorbesc că sunt oameni cu studii superioare care au salarii mai mici decât cei fără studii superioare”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici