Descoperire dezgustătoare făcută de un bolnav în farfuria cu mâncare, la Spitalul Deva. Manager: E posibil să fie adus de acasă

Imagini cu un gândac care se plimbă în farfuria unui bolnav al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva au apărut în presa locală. Managerul spune că dezinsecţiile au fost făcute la timp şi e posibil ca gândacii să fie aduşi de acasă, de bolnavi: „E suficient să aducă un puiuţ care se înmulţeşte”.

1401 afișări
Imaginea articolului Descoperire dezgustătoare făcută de un bolnav în farfuria cu mâncare, la Spitalul Deva. Manager: E posibil să fie adus de acasă

Descoperire dezgustătoare făcută de un bolnav în farfuria cu mâncare, la Spitalul Deva. Manager: E posibil să fie adus de acasă

Verificări la spitalul din Deva, după ce au apărut imagini cu un gândac în farfuria cu mâncare

Imaginile cu un gândac care se plimbă în farfuria cu mâncare a unui bolnav au apărut în presa locală din Hunedoara, iar managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Lidia Roşca, spune că se fac verificări.

„Cină romantică cu un gândac în Spitalul de Urgenţă Deva”, este comentariul care însoţeşte imaginile.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Lidia Roşca, a declarat joi, corespondentului MEDIAFAX, că dezinsecţiile au fost făcute la timp.

„Au mai fost probleme în altă parte şi tot aşa, s-a dus echipa şi a făcut dezinsecţia. Se face în fiecare săptămână. Serviciul SPIAAM, prin agenţii de dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie, în fiecare săptămână, merg pe Secţia de Pediatrie, în timpul săptămânii. Ei fac şi dezinfecţia la nivel înalt pentru bacterii, fac şi pentru gândaci, vine şi firmă din exterior”, spune Roşca.

Aceasta adaugă că gândacii ar putea fi aduşi de acasă de pacienţi: „Mai sunt câte unul-doi rătăciţi. Din punctul meu de vedere, în saloane nu se intră corespunzător, pentru că oamenii vin de acasă, cu bagajele şi cu tot felul de lucruri. E suficient să aducă un puiuţ care se înmulţeşte, pentru că într-adevăr temperatura în spital e mai ridicată, oamenii stau în pijamale. Noi suntem în proces de reparaţii capitale şi atunci o parte din spital şi vestiarul urmează să fie reparate, şi acolo sunt probleme, dar dacă este pe Secţia de Pediatrie nu ar trebui să fie acolo. Fiind în procesul de reparaţii capitale, în nebunia aceasta în care suntem la limita funcţionării, ca să zic aşa, întrucât Ministerul a blocat fondurile, nu avem de unde să le reparăm pe toate odată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici