Directorul tehnic al Tursib, Cristian Pavel, apropiat al familiei Iohannis, a fost găsit spânzurat în casă

Directorul tehnic al societăţii de transport în comun din municipiul Sibiu, Cristian Gheorghe Pavel, apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat, miercuri, într-una din locuinţele familiei sale, prima ipoteză a anchetatorilor fiind sinuciderea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1374 afișări
Imaginea articolului Directorul tehnic al Tursib, Cristian Pavel, apropiat al familiei Iohannis, a fost găsit spânzurat în casă

Directorul tehnic al Tursib, Cristian Pavel, apropiat al familiei Iohannis, a fost găsit spânzurat în casă (Imagine: Tibi Bologh/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat că miercuri, în jurul prânzului, a fost semnalat la 112 că directorul tehnic al societăţii de transport în comun din municipiul Sibiu SC Tursib, Cristian Gheorghe Pavel, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit spânzurat într-una din locuinţele familiei sale, trupul neînsufleţit fiind găsit de către soţia lui Pavel.

"Până în momentul de faţă, nu există suspiciuni de omor sau de producere a altor fapte cu violenţă, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere", a declarat Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, trupul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Sibiu, care urmează a stabili cauza decesului.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, a precizat că Pavel deţinea funcţia de director tehnic al Tursib, societate aflată în subordinea Consiliului Local, şi lucra în cadrul firmei de zece ani.

Cristian Gheorghe Pavel este soţul consilierului local FDGR Anita Pavel.

Familia Pavel este cunoscută pe plan local ca făcând parte din cercul de apropiaţi ai familiei preşedintelui Klaus Iohannis, fiind invitaţi atât la petrecerea desfăşurată la locuinţa şefului statului imediat după alegeri, cât şi la petrecerea de Revelion din Mărginimea Sibiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici