Doi fermieri de la periferia Craiovei, soţ şi soţie, suspecţi de Antrax

Doi fermieri de la periferia Craiovei sunt suspecţi de Antrax, boală pe care au luat-o de la animale, au declarat joi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.

1040 afișări
Imaginea articolului Doi fermieri de la periferia Craiovei, soţ şi soţie, suspecţi de Antrax

Doi fermieri de la periferia Craovei, soţ şi soţie, suspecţi de Antrax

„Sunt două persoane cu suspiciune de antrax cutanat. Au două bube la mână. Boala se ia, e boală profesională, se ia de la animale. E o boală în care microbul stă de obicei în pământ. Din pământ îl iau animalele şi de la animale, în contact, iau şi crescătorii de animale”, a declarat Ştefan Popescu, director de la DPS Dolj.

Popescu a mai spus că cele două persoane care sunt suspecte de antrax cutanat cresc vaci, capre şi oi la periferia Craiovei.

Cei doi soţi sunt sub tratament şi nu au probleme deosebite. Pentru confirmarea diagnosticului, au fost trimise teste şi la Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici