Doi fraţi minori, duşi cu elicoptere la Bucureşti după ce au băut substanţe toxice lângă o groapă de gunoi,

Doi fraţi de 5, respectiv 6 ani, au fost trimişi de urgenţă cu elicoptere SMURD la Bucureşti, în stare de comă, după ce ar fi băut o substanţă toxică, pe care ar fi găsit-o într-un recipient de lângă o groapă de gunoi din Vlădeşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

240 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi minori, duşi cu elicoptere la Bucureşti după ce au băut substanţe toxice lângă o groapă de gunoi,

Fraţi minori, care au băut substanţe toxice lângă o groapă de gunoi, duşi cu elicoptere la Bucureşti (Imagine: Luiza Puiu/ Mediafax Foto)

Fetiţa de 5 ani şi frăţiorul ei, în vârstă de 6 ani, din localitatea argeşeană Vlădeşti, jud. Argeş s-au jucat, marţi, lângă o groapa de gunoi, unde ar fi găsit o sticlă cu substanţe toxice şi ar fi băut din ea.

La scurt timp, fetei i s-a făcut rău, aceasta acuzând dureri abdominale. Minora a fost dusă de urgenţă la dispensarul din Vlădeşti şi, pentru că starea i se agrava, medicul a hotărât să solicite un elicopter SMURD pentru a o transfera un spital din Capitală.

După mai puţin de o oră de la prima solicitare, şi fratelui fetei i s-a făcut rău.

„Iniţial, fetiţa, care acuza dureri abdominale a fost preluată de elicopter şi transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu, Secţia de Toxicologie. La acelaşi spital a fost transferat, cu un alt elicopter SMURD, în comă indusă, şi fratele ei. Acesta a fost preluat de o ambulanţă şi dus iniţial la Spitalul din Câmpulung unde a fost intubat", a declarat pentru Mediafax Luminiţa Paul, manager al Serviciului de Ambulanţă judeţean Argeş.

Atât poliţiştii din Argeş, cât şi Protecţia Copilului vor deschide o anchetă în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici