Doi morţi şi doi răniţi într-un accident produs în timpul unei furtuni puternice, la Buzău

Doi bărbaţi au murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident produs, miercuri seară, în timpul unei furtuni puternice, pe şoseaua de centură a Buzăului, după ce un autoturism a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit cu o altă maşină.

585 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi doi răniţi într-un accident produs în timpul unei furtuni puternice, la Buzău

Doi morţi şi doi răniţi într-un accident produs în timpul unei furtuni puternice, la Buzău (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Poliţiei Buzău, un accident a avut loc pe şoseaua de centură a Buzăului, în timpul unei furtuni puternice. Astfel, un autoturism înmatriculat în Buzău, condus de un tânăr de 27 de ani, care era însoţit de doi prieteni, a derapat în apropierea Fabricii de Bere, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un alt autoturism, înmatriculat în judeţul Galaţi, condus de un bărbat de 31 de ani din Gorj.

În urma impactului, doi bărbaţi din prima maşină şi-au pierdut viaţa, unul dintre ei murind pe loc, iar celălalt în ambulanţă.

"Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum cu carosabil umed, un şofer de 27 de ani ce se afla la volanul unui autoturism care se deplasa dinspre Râmnicu Sărat spre Ploieşti a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un şofer de 31 de ani din Gorj. Din accident a rezultat decesul a două persoane din autoturismul tânărului de 27 de ani şi rănirea a două persoane din autoturismul gorjeanului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache.

Traficul pe şoseaua de centură a Buzăului se desfăşoară pe un singur sens, iar poliţiştii fac cercetări, urmând a stabili dacă accidentul s-a produs din cauza furtunii.

Miercuri seară, în judeţul Buzău s-a înregistrat o furtună puternică. Vântul care a suflat în rafale a doborât mai mulţi copaci, atât în municipiul Buzău, cât şi în judeţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Vasile Prahoveanu, la 112 s-a semnalat că, în timpul furtunii, un copac a căzut pe şoseaua de centură a Buzăului, între punctul comercial Dedeman şi Fabrica de Bere. Un alt copac a căzut pe drumul judeţean 220, între localităţile Boldu şi Ghergheasa, până la îndepărtarea arborelui de pe şosea de către pompieri traficul fiind blocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici