Doi români au murit într-un accident rutier produs săptămâna trecută în Marea Britanie

Doi români, Ionel Rostaş, în vârstă de 26 de ani, şi Cristina Minerva Rostaş, în vârstă de 31 de ani, au murit în urma coliziunii a două maşini în Marea Britanie, la 17 aprilie, a anunţat miercuri poliţia locală.

224 afișări
Imaginea articolului Doi români au murit într-un accident rutier produs săptămâna trecută în Marea Britanie

Doi români au murit într-un accident rutier produs săptămâna trecută în Marea Britanie (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în urmă cu o săptămână pe autostrada A68 în Northumberland, în apropiere de Cheviot Hills, dar poliţia a anunţat abia miercuri identitatea victimelor. Un alt bărbat a fost rănit, dar viaţa lui nu este în pericol, a declarat poliţia, relatează BBC News Online.

Detectivii vor să discute cu şoferul unei maşini de culoare închisă care s-a oprit la locul accidentului. "Acest martor ar putea deţine informaţii care ar putea ajuta investigaţia", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Northumbria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici