Doi tineri au ajuns la spital cu fracturi de membre, după ce au fost călcaţi de o maşină în Capitală

Doi tineri de 18 şi 20 de ani au ajuns la spital cu fracturi de membre, după ce au fost accidentaţi, în apropierea unei treceri de pietoni, de un şofer de 80 de ani, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, potrivit reprezentanţilor ISU şi Brigăzii Rutiere.

291 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au ajuns la spital cu fracturi de membre, după ce au fost călcaţi de o maşină în Capitală

Doi tineri au ajuns la spital cu fracturi de membre, după ce au fost călcaţi de o maşină în Capitală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un bărbat de 20 de ani şi o femeie de 18 ani au fost transportaţi, cu două ambulanţe SMURD, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), având fracturi de membre, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile.

Ei au fost prinşi sub o maşină, de unde au fost scoşi de trecători.

Potrivit oficialilor Brigăzii Rutiere, accidentul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni, pe bulevardul Iuliu Maniu. Cei doi tineri au fost călcaţi cu maşina de un bărbat în vârstă de 80 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici