Doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit în judeţul Sibiu

Doi tineri de 22 şi 25 de ani şi-au pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit pe centura ocolitoare a oraşului Avrig, judeţul Sibiu, trupurile celor doi şoferi fiind scoase din maşini de echipajele de descarcerare

220 afișări
Imaginea articolului Doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit în judeţul Sibiu

Doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit în judeţul Sibiu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un accident grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe centura ocolitoare a oraşului Avrig, situat pe drumul naţional 1 între Sibiu şi Braşov.

"Un tânăr de 22 de ani din judeţul Vâlcea nu reduce viteza de deplasare într-o curbă, intră parţial pe contrasens şi în coliziune cu o maşină condusă de un tânăr de 25 de ani din Bradu, judeţul Sibiu”, a declarat Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, traficul în zona accidentului a fost îngreunat pe durata cercetărilor.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că echipajele SMURD trimise la faţa locului au constatat că cei doi tineri au suferit răni incompatibile cu viaţa şi au decedat pe loc.

Pentru scoaterea trupurilor din maşini a fost necesară intervenţia echipajelor de descarcerare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici