Două persoane, mamă şi fiu, găsite spânzurate în locuinţele lor din Huedin

Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite spânzurate, duminică, în locuinţele lor din municipiul Huedin, judeţul Cluj, Poliţia declanşând o anchetă în acest caz.

547 afișări
Imaginea articolului Două persoane, mamă şi fiu, găsite spânzurate în locuinţele lor din Huedin

Două persoane, mamă şi fiu, găsite spânzurate în locuinţele lor din Huedin (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Bolba, a declarat corespondentului MEDIAFAX că două persoane, mamă şi fiu, de 70, respectiv 45 de ani, au fost găsite spânzurate, fiecare în locuinţa proprie.

Ea a precizat că trupurile celor două persoane au fost descoperite de către soţia bărbatului.

Cele două persoane nu au lăsat niciun bilet prin care să explice de ce şi-au luat viaţa

Primarul municipiului Huedin, Mircea Moroşanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că este vorba despre o femeie de 75 de ani, Kovacs Elisabeta, şi de fiul ei, Kovacs Zoltan, în vârstă de 43 de ani.

"Oamenii au fost astăzi (duminică - n.r.) la biserică, nu a fost nicio problemă. După masă, bătrâna s-a dus să dea de mâncare la animale, iar nevasta fiului s-a dus într-o casă din apropiere. Când a venit înapoi, s-a dus în şură să vadă ce face soacra şi a găsit-o spânzurată. S-a dus în casă, să-i spună soţului, şi l-a găsit şi pe el spânzurat. Şura în care a fost găsită bătrâna se află pe aceeaşi stradă cu casa unde a fost descoperit bărbatul. Kovacs Zoltan nu avea copii", a precizat Mircea Moroşanu.

Poliţiştii spun că nu există suspiciuni în acest caz şi continuă ancheta pentru a stabili cauzele sinuciderii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici