Dragnea: Sper ca ancheta DNA la ANRE să meargă în profunzime. Poate se extinde şi în domeniul gazelor

Vicepremierul Liviu Dragnea şi-a exprimat speranţa, vineri, ca ancheta DNA în cazul ANRE, care ar fi impus o dublă taxare certificatelor verzi, să meargă în profunzime, el arătând că această anchetă este extrem de importantă şi că se poate extinde şi în alte domenii, cum ar fi gazele.

456 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Sper ca ancheta DNA la ANRE să meargă în profunzime. Poate se extinde şi în domeniul gazelor

Dragnea: Sper ca ancheta DNA la ANRE să meargă în profunzime. Poate se extinde şi în domeniul gazelor (Imagine: Laszlo Raduly/ Mediafax Foto)

„Eu sper ca aici ancheta să meargă în profunzime, pentru că discutăm de facturile pe care le plătim şi noi, ca şi consumatori casnici, discutăm şi de facturile pe care le plătesc consumatorii din industrie şi sper ca acolo lucrurile să se limpezească”, a spus Dragnea.

„Din punctul meu de vedere, este o anchetă extrem de importantă care se desfăşoară în domeniul energiei. Poate se poate extinde şi în alte domenii, nu ştiu, poate în domeniul gazelor”, a spus Dragnea.

Procurorii anticorupţie i-au reţinut, joi, pe vicepreşedintele ANRE Claudiu Dumbrăveanu şi pe Gheorghe Ciubotaru, asociat la SC ElectroAlfa International SRL, acuzaţi de luare de mită, alături de directorul ENEL Florin Gugu, pentru dare de mită, informează DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici