Emoţionant. Un copil din Prahova, luat de viitură în vară, a fost botezat de pompierul care l-a salvat de la înec

Pompierul prahovean care în luna august a salvat un băieţel luat de viitură, în localitatea Filipeştii de Pădure, a decis să-şi facă „datoria până la capăt” şi, duminică, a botezat copilul în vârstă de 5 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

976 afișări
Imaginea articolului Emoţionant. Un copil din Prahova, luat de viitură în vară, a fost botezat de pompierul care l-a salvat de la înec

Emoţionant. Un copil din Prahova, luat de viitură în vară, a fost botezat de pompierul care l-a salvat de la înec

Lucian Crismaru, pompierul care în luna august impresiona o ţară întreagă purtând în braţe un băiat salvat după ce a fost luat de viitură, l-a botezat duminică pe copil. Slujba prin care Ştefan Andrei a fost creştinat a avut loc la biserica din satul Diţeşti, comuna Filipeştii de Pădure.

„Mi-am făcut datoria până la capăt. Am întrebat dacă e botezat, mi s-a spus că nu, am vorbit cu soţia şi a zis că da. A fost frumos botezul. Am avut emoţii ca în ziua în care l-am salvat, ca atunci când l-am luat în braţe. E ca şi copilul meu”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Lucian Crismaru.

În luna august, băieţelul era împreună cu fratele şi părinţii într-o căruţă, care a fost luată de viitură. El a fost salvat de pompierul care era în timpul liber. Fratele său, de 3 ani, a fost găsit fără suflare.

Taguri:
copil,
botezat,
viitură

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici