Europarlamentar: Este oficial! România nu intră în Schengen în acest an

Europarlamentarul român Eugen Tomac spune, miercuri seara, că deşi pe 5 decembrie se va discuta despre accesul României în Spaţiul Schengen, nu se va vota, astfel că este oficial faptul că ţara noastră nu va intra în acest an în Schengen.

1535 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar: Este oficial! România nu intră în Schengen în acest an

Europarlamentar: Este oficial! România nu intră în Schengen în acest an

„Este oficial, România nu intră în Schengen în acest an. Pe 5 decembrie se va discuta doar despre accesul nostru în Schengen, dar nu se va vota. Sunt profund revoltat să văd cum această putere ratează în fiecare zi acest obiectiv de grad zero pentru România”, spune Tomac.

Europarlamentarul se arată deranjat de „priorităţile” conducerii României: „vizite prin Africa, Dubai şi măriri de taxe şi impozite”.

„Locul nostru este în UE, dar aici trebuie să munceşti pentru fiecare obiectiv şi să fii credibil atunci când ceri sau să joci dur atunci când eşti umilit. Nehammer ne umileşte din nou într-un mod absolut scandalos”, mai spune europarlamentarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici