EXCLUSIV - Ponta: Am aflat de ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU la ora 22.55. Politicieni ca Ungureanu se comportă ca hiene

Premierul Victor Ponta afirmă că a aflat despre ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU duminică, la ora 22.55, când a fost sunat de către subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, moment din care a luat legătura cu miniştrii cu atribuţii, şi regretă că personaje politice ca Mihai Răzvan Ungureanu se comportă ca "hiene".

6603 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - Ponta: Am aflat de ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU la ora 22.55. Politicieni ca Ungureanu se comportă ca hiene

Ponta: Am aflat de Muntenegru la ora 22.55. Politicieni ca Ungureanu se comportă ca hiene (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Aş vrea ca opinia publică să fie corect informată, pentru că am văzut nişte neînţelegeri în presă şi simt nevoia să fac această precizare: conform listingului telefonului meu - şi îl pun la dispoziţia presei - eu am aflat despre tragedia din Muntenegru la 22.55, când am fost prima dată sunat de domnul Arafat, deci înainte de ora aceea nu am ştiut, după care, sigur, am luat legătura cu ministrul de Externe, cu ministrul Apărării şi toţi ceilalţi. Regret foarte mult că, într-un moment de tragedie şi de asemenea necazuri, personaje politice ca domnul Mihai Răzvan Ungureanu se comportă ca nişte hiene politice, încercând ca, din moartea unor oameni, să aibă câştiguri politice şi fac un apel la toţi politicienii să nu folosească aceste tragedii ale oamenilor pentru interesele lor", a declarat premierul Victor Ponta agenţiei MEDIAFAX.

Preşedintele Forţei Civice, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat în presă că accidentul din Muntenegru este o tragedie naţională şi că, în aceste condiţii, faptul că nu te comporţi ca prim-ministru sau ministru de Externe pe măsura problemei şi nu eşti decent este de neimaginat, arătând că "nu poţi să ieşi şi să joci baschet când se întâmplă o asemenea tragedie".

El a făcut astfel referire la faptul că premierul Ponta a participat, în cursul zilei de duminică, la cel mai mare turneu de baschet 3×3 din România, organizat cu sprijinul Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) şi a FIBA Europe.

Ministerul român al Afacerilor Externe a transmis duminică seara, la ora 22.31, un comunicat în care informa că un autocar cu turişti s-a prăbuşit sâmbătă într-o prăpastie de 30 de metri din Muntenegru, iar din primele cercetări "se pare că printre victimele accidentului se află şi cetăţeni români".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici