Familie intoxicată cu monoxid de carbon: Un copil de 2 ani, unul de zece luni şi mama acestora au murit

Un băieţel de doi ani şi mama acestuia, de 28 de ani, au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, în locuinţa lor din comuna vasluiană Vinderei, în timp ce sora copilului, de zece luni, a fost găsită în stare critică, încercându-se fără succes resucitarea acesteia, prima ipoteză fiind intoxicaţia cu monoxid de carbon.

489 afișări
Imaginea articolului Familie intoxicată cu monoxid de carbon: Un copil de 2 ani, unul de zece luni şi mama acestora au murit

Familie intoxicată cu monoxid de carbon: Un copil de 2 ani şi mama lui au murit, un bebeluş e în stare gravă (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Bebeluşul de 10 luni care s-a intoxicat cu monoxid de carbon într-o locuinţă din comuna vasluiană Vinderei a murit, în pofida încercărilor medicilor de a-l resuscita.

"Echipajul medical solicitat la faţa locului a încercat manevrele de resuscitare pentru fetiţa de 10 luni, însă acestea au fost, din păcate, fără rezultat. Cauza cea mai probabilă a decesului este intoxicaţia cu monoxid de carbon, urmând ca rezultatele necropsiei să fie relevante în acest caz”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Fetiţa de 10 luni fusese găsită în stop cardio-respirator de către echipajul medical sosit la faţa locului, în timp ce fratele acesteia, în vârstă de doi ani, şi mama lor, de 28 de ani, au fost găsiţi decedaţi.

Casa în care locuiau femeia şi cei doi copii este în construcţie, astfel încât încălzirea camerei în care au fost găsite victimele este asigurată cu o sobă improvizată. Cei trei locuiau singuri, soţul femeii fiind plecat la muncă în străinătate.    

Luni dimineaţă, femeia şi cei doi copii satul Docani, comuna Vinderei, au fost găsiţi într-una din cele două camere ale locuinţei de către soacra tinerei de 28 de ani, care a cerut ajutorul unui vecin pentru a sparge uşa de la intrare, având în vedere că aceasta era încuiată pe dinăuntru.

"Atât femeia cât şi cei doi copii ai săi au fost găsiţi întinşi pe patul din dormitor, decesul acestora survenind în timpul somnului, în condiţiile în care nu au existat indicii că ar fi încercat să se salveze. Echipajul medical solicitat la faţa locului a încercat manevrele de resuscitare pentru fetiţa de 10 luni, însă acestea au fost, din păcate, fără rezultat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub. carbon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici