Fetiţă de doi ani găsită sub o pătură şi mai multe haine, într-un microbuz, în Vama Nădlac

O fetiţă de doi ani a fost găsită ascunsă sub o pătură şi mai multe haine, într-un microbuz care urma să iasă din ţară prin Vama Nădlac, părinţii fiind cercetaţi penal pentru că au încercat să scoată copilul din ţară fără acte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

155 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de doi ani găsită sub o pătură şi mai multe haine, într-un microbuz, în Vama Nădlac

Fetiţă de doi ani găsită sub o pătură şi mai multe haine, într-un microbuz, în Vama Nădlac (Imagine: Adrian Boioglu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad, o fetiţă în vârstă de doi ani a fost găsită ascunsă într-un mirobuz, la sfârşitul săptămânii trecute.

În microbuz, se aflau opt pasageri adulţi din Dolj şi şoferul, care urmau să iasă din ţară prin Vama Nădlac. La controlul vehiculului, poliţiştii de frontieră au găsit-o pe copilă acoperită cu o pătură şi cu mai multe haine, pe bancheta din spatele şoferului.

"Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care tata şi mama minorei (pasageri în microbuz) au precizat ca nu au documente de călătorie pentru aceasta, însă au prezentat poliţiştilor certificatul de naştere, emis de autorităţile spaniole”, se arată în comunicat.

Părinţii fetiţei sunt cercetaţi penal pentru de complicitate la trecerea ilegală a frontierei de stat, urmând ca poliţiştii să stabilească dacă este implicat şi şoferul, un doljean de 38 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici