Filmul despre România realizat de Travel Channel va fi lansat la Londra în 6 iunie

Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri şi turism, Maria Grapini, a anunţat, joi, că filmul documentar de promovare a României realizat de Travel Channel va fi lansat, în 6 iunie, la Londra.

348 afișări
Imaginea articolului Filmul despre România realizat de Travel Channel va fi lansat la Londra în 6 iunie

Filmul despre România realizat de Travel Channel va fi lansat la Londra în 6 iunie (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Ministrul Maria Grapini a declarat, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că filmul documentar realizat de Travel Channel va fi promovat în şapte ţări- ţintă, printre care şi Marea Britanie.

"Am deblocat acel proiect pe fonduri europene care stătea blocat de doi ani la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, cum era atunci, şi am încheiat contractul cu Travel Channel pentru realizarea filmului de promovare a României. Filmul este gata şi va fi lansat la Londra, în 6 iunie, după care va fi promovat în şapte ţări ţintă, inclusiv în România. Dintre cele şapte ţări nu putea lipsi Marea Britanie şi de aceea îl lansăm acolo prima dată. Eu voi fi la Londra din 5 iunie pentru a participa la lansare", a spus Grapini.

Potrivit acesteia, filmul promovează ceea ce România are în prezent şi ar trebui să conserve, şi anume "frumuseţea naturală, eco-natura, ecosistemele, rezervaţii naturale, Delta Dunării şi sistemul balnear".

Promovarea României în străinătate va fi făcută cu persoane cunoscute la nivel internaţional, cum ar Prinţul Charles sau Ivan Patzaichin, şi legendele precum Dracula, declara, săptămâna trecută, ministrul pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini.

"Am găsit un proiect blocat şi l-am deblocat, am încheiat un parteneriat cu Travel Channel şi vor fi două episoade de film cu România, cu personaje ca Prinţul Charles sau Ivan Patzaichin. Filmele vor fi date în şapte ţări ţintă. Acest gen de acţiuni trebuie să le facem ca să promovăm România", spunea Grapini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici