Florian Coldea, după acuzaţiile DNA: „Mă consider nevinovat”

  • •Coldea anunţă că va susţine toate demersurile legale şi va colabora cu anchetatorii.
  • •Fostul director interimar şi prim – adjunct al SRI susţine că are încredere în Justiţia din România.
  • •Florian Coldea consideră că trusturi media susţin campanii mediatice la adresa sa şi acestea ar promova afirmaţii defăimătoare care n-ar avea nicio legătură cu realitatea şi interesul public.
507 afișări
Imaginea articolului Florian Coldea, după acuzaţiile DNA: „Mă consider nevinovat”

Florian Coldea, după acuzaţiile DNA: „Mă consider nevinovat”

După punerea sub acuzare de către procurorii DNA, pentru trafic de influenţă iar a firmei sale pentru spălare de bani, în cazul Cătălin Hideg – Florian Coldea, fostul director interimar al SRI şi fostul prin adjunct, a transmis presei, prin intermediul avocatului, următoarea poziţie:

"Având în vedere decizia procurorilor DNA de dispunere a măsurii de punere în mişcare a acţiunii penale, în dosarul cu nr. 52/1/P/2024, urmare a sesizării acestora în contextul unui denunţ formulat de o persoană condamnată în prima instanţa, ţin să precizez următoarele:

- Mă consider nevinovat pentru faptele de care am fost acuzat;

- Am respectat întotdeauna spiritul şi litera legii, atât că demnitar al statului român, cât şi că persoană privată, având convingerea fermă că nimeni nu este mai presus de lege;
- Am încredere în justiţia din România, aşa cum am avut întotdeauna, pentru a-mi susţine şi dovedi nevinovăţia în ceea ce priveşte acuzaţiile care mi se aduc;

- Pe parcursul desfăşurării procesului penal, voi susţine cu onestitate şi promptitudine toate demersurile legale şi voi colabora pe deplin cu organele de cercetare penală pentru stabilirea adevărului şi nevinovăţiei mele;

- În condiţiile intenselor campanii mediatice interesate, pe care le derulează anumite trusturi media, cu promovarea de afirmaţii defăimătoare la adresa mea care nu au nicio legătură cu realitatea şi cu interesul public, ci cu interese obscure ale unor personaje decredibilizate, nu voi face alte declaraţii publice înainte de finalizarea anchetei".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici