FOCURI DE ARMĂ în Dolj: Doi oameni, tată şi fiu, au fost împuşcaţi mortal, iar alţi doi răniţi/ Criminalul din Palilula ar fi avut atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei

Doi oameni, tată şi fiu, au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, care s-a sinucis după incident. Anchetatorii ar fi găsit un atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei în care locuia criminalul de la Palilula, potrivit primarului din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13437 afișări
Imaginea articolului FOCURI DE ARMĂ în Dolj: Doi oameni, tată şi fiu, au fost împuşcaţi mortal, iar alţi doi răniţi/ Criminalul din Palilula ar fi avut atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei

FOCURI DE ARMĂ în Dolj: Doi oameni, tată şi fiu, au fost împuşcaţi mortal, iar alţi doi răniţi. Agresorul s-a sinucis (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

UPDATE: Criminalul din Palilula ar fi avut atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei

Bărbatul care împuşcat, vineri seara, patru oameni, dintre care doi au decedat, în localitatea doljeană Palilula, ar fi avut un atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei în care locuia împreună cu concubina sa, afirmă edilul din localitate.

Primarul din Bucovăţ, comună de care aparţine Palilula, mai spune că nu ştia dacă agresorul locuia efectiv în localitate, sau se afla în vizită.

„Ştiu că a fost plecat împreună cu concubina sa în Germania. Acum o lună bunica fetei a venit la primărie să le facă acte pe casă. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercaţie cu cei doi pe care i-a omorât şi apoi a ieşit pe drum şi a tras după lume”, afirmă primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă.

Victimele care au decedat sunt Ion şi Fabian Trandafir, tată şi fiu. Alţi doi bărbaţi au ajuns la spital, unul împuşcat în antebraţ, altul în obraz.

Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţie, tânărul, de 28 ani, din Timişoara, se afla în Palilula, în vizită la o femeie cu care avea o relaţie. Vineri, bărbatul ar fi avut o stare depresivă şi ar fi intrat în conflict cu vecini ai tinerei, pe care i-a împuşcat cu un pistol confecţionat artizianal.

Agresorul, Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, din Timişoara s-a sinucis, împuşcându-se în cap.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici