Video FOTO Şapte persoane rănite într-un ACCIDENT la Topolovăţ, judeţul Timiş / O singură persoană a ajuns la spital

Şapte persoane au fost rănite, marţi, într-un accident la Topolovăţ, judeţul Timiş, în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism. UPDATE: O singură persoană a ajuns la spital.

775 afișări

Update O singură persoană a ajuns la spital, în urma accidentului de la Topolovăţ, judeţul Timiş

O singură persoană a avut nevoie de internare la spital în urma accidentului de la Topolovăţ, judeţul Timiş. Traficul rutier pe autostrada A1 a fost reluat după aproximativ o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, locotenent Bogdan Mutu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.

Potrivit sursei citate, un microbuz care transporta pe platformă un alt microbuz s-a răsturnat, după ce i-a explodat un cauciuc, ului, pe autostrada A1, pe sensul de mers de la Lugoj la Timişoara, în apropierea localităţii Topolovăţ.

În microbuz se aflau şapte persoane adulte şi un copil, dintre care o singură persoană a avut nevoie de asistenţă medicală şi a fost transportată la spital.

Traficul a fost blocat aproximativ o oră, fiind reluat în jurul orei 13.20.

S-a activat parţial planul roşu de intervenţie, fiind alertate mai multe echipaje medicale şi spitalele din zonă care dispun de unităţi de primiri urgenţe, în condiţiile în care primele informaţii de la locul accidentului indicau şapte persoane rănite.

ŞTIRE În accidentul rutier care a avut loc la Topolovăţ, au fost implicate două microbuze şi un autoturism.

S-a activat parţial planul roşu de intervenţie, fiind alertate mai multe echipaje medicale şi spitalele din zonă care dispun de unităţi de primiri urgenţe.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, locotenent Mutu Bogdan, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că primele informaţii de la locul accidentului arată că şapte persoane au fost rănite.

La locul accidentului au fost trimise trei autospeciale de stingere, una de descarcerare grea, două autospeciale pentru victime multiple, un spital mobil, trei ambulanţe SMURD şi două echipaje medicale SAJ.

Circulaţia rutiera este blocată.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici