Video FOTO, VIDEO | Incendiu urmat de explozii la un depozit de butelii din judeţul Vaslui

Un incendiu puternic a izbucnit în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică la un depozit de butelii din judeţul Vaslui, situaţia devenind îngrijorătoare în momentul în care buteliile au început să explodeze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

759 afișări

Incendiul care a cuprins depozitul de butelii din satul Vetrişoara a pornit de la o locuinţă ce are în apropiere spaţiul comercial.

Pompierii s-au deplasat iniţial două autospeciale de la Sectia Huşi si autospeciala de la SVSU Berezeni. La scurt timp forţele pompierilor au fost suplimentate.

„S-a intervenit cu 4 autospeciale ISU şi 2 autoutilitare dotate cu rezervor aduse de primarul din comună", declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Cristian Lapa.

Situaţia s-a complicat în momentul în care buteliile au început să explodeze.

„Au ars 15 butelii, incendiului a fost lichidat după două ore", au explicat reprezentantii prefecturii Vaslui.

Nu s-au întregistrat victime.

Pomperii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici