Video FOTO, VIDEO | Protest faţă de modificările din Justiţie în Timişoara. Între nemulţumiţi - Moş Crăciun

Aproximativ 1.000 de persoane protestează, marţi seara, faţă de modificările Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, în centrul Timişoarei. Între cei nemulţumiţi este şi un bărbat care a venit îmbrăcat în costum de Moş Crăciun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

539 afișări

Manifestanţii care au ieşit, marţi, la protest în Timişoara strigă "Jos Guvernul", "Dragnea, nu uita, aşteptam şi cartea ta", "Parlament penal, marş la tribunal", "Rezistăm, nu cedăm" sau "Justiţie, nu corupţie".

Protestatarilor li s-au alăturat şi câteva zeci de studenţi, care au în mâini pancarte cu mesajele "6, 6, vin studenţii" şi "Aveţi restanţă la justiţie".

La protest şi-a făcut apariţia şi "Moş Crăciun", care i-a încurajat pe manifestanţi să strige "Timişoara". Acesta a declarat presei că "nu-mi place ce se întâmplă".

În jurul orei 20.20, cei aproximativ 500 de protestatari au plecat într-un marş pe traseul Tribunalul Timiş - Complexul Studeţesc", unde se vor opri şi îi vor încuraja pe studenţi să li se alăture.

Numărul manifestanţilor s-a dublat după o oră de la plecarea în marş, ajungându-se la 1.000 în momentul în care s-a ajuns în faţa Tribunalului Timiş. Aici, protestatarii au scandat "Cinste lor, cinste lor, cinste magistraţilor" şi "Mulţumim".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici