Grav accident de circulaţie în judeţul Timiş: o persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o maşină | FOTO

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă seară, în localitatea Variaş din judeţul Timiş, soldat cu un mort şi şapte răniţi, după ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu o maşină.

1293 afișări
Imaginea articolului Grav accident de circulaţie în judeţul Timiş: o persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o maşină | FOTO

Grav accident de circulaţie în judeţul Timiş: o persoană a murit, iar alte şase au fost rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o maşină / Mai multe autospeciale, două ambulanţe şi un elicopter SMURD, la locul tragediei

Potrivit ISU Timiş, un microbuz de transport persoane s-a ciocnit, în localitatea Variaş din judeţul Timiş, cu o maşină.

În urma impactului, şoferul maşinii a murit, iar şapte persoane din microbuz au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Mai multe autospeciale, două ambulanţe şi un elicopter SMURD au intervenit la locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, de vină pentru producerea accidentului a fost şoferul maşinii, care a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în microbuzul în care se aflau nouă pasageri.

“Un bărbat în vârstă de 28 de ani conducea dintre Variaş spre Gelu, iar într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane. În urma accidentului a rezultatul decesul şoferului autoturismului şi şapte răniţi, pasageri în microbuz. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici