Grindină în Constanţa. Autostrada A4, acoperită cu un strat de gheaţă | VIDEO

Precipitaţii însoţite de grindină au afectat, joi după-amiaza, traficul în judeţul Constanţa, pe autostrada A4 fiind depus un strat de gheaţă. Mai mulţi şoferi s-au oprit pe banda de urgenţă.

3576 afișări
Imaginea articolului Grindină în Constanţa. Autostrada A4, acoperită cu un strat de gheaţă | VIDEO

Grindină în Constanţa. Autostrada A4, acoperită cu un strat de gheaţă | VIDEO

Precipitaţii însoţite de grindină s-au abătut joi după-amiaza asupra judeţului Constanţa. Imagini cu gheaţa de pe Autostrada Constanţa - Ovidiu au fost postate pe Facebook.

Unul dintre aceştia a publicat imagini surprinse pe Autostrada A4, acoperită de un strat alb de gheaţă.

În imagini se vede cum mai mulţi şoferi şi-au întrerupt deplasarea şi s-au retras pe banda de urgenţă a autostrăzii.

Judeţul Contanţa a fost joi sub atenţionare cod portocaliu de vijelii. Meteorologii anunţau descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină şi averse de ploaie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici