Harghita: Şase persoane rănite într-un accident, după ce un şofer neatent a pătruns pe contrasens

Doi copii şi patru adulţi au fost răniţi, sâmbătă, în urma unui accident rutier între două maşini produs pe DNE. 578, în judeţul Harghita, după ce un şofer neatent a pătruns pe contrasens, din cauza că nu a fost atent în timp ce conducea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

178 afișări
Imaginea articolului Harghita: Şase persoane rănite într-un accident, după ce un şofer neatent a pătruns pe contrasens

Harghita: Şase persoane rănite într-un accident, după ce un şofer neatent a pătruns pe contrasens

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul dintre cele două maşini s-a produs după ce unul dintre şoferi a pătruns pe contrasens. Acesta a avut ”alte preocupări” şi ”nu a fost atent la traficul rutier”, potrivit poliţiştilor.

”Un şofer de 54 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DNE 578, pe direcţia Miercurea Ciuc - Gheorgheni, având alte preocupări a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de către un şofer de 57 de ani, din comuna Lunca Bradului, judeţul Mureş. În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea a şase persoane, cu vârsta cuprinsă între 13 şi 57 de ani, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa alcoolului”, potrivit Poliţiei Harghita.

Potrivit sursei citate, între cei răniţi se află şi doi copii, de 13 şi 15 ani. O parte dintre cei implicaţi în accident au fost transportaţi la spital.

În acest caz, Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici