Încă un urs a fost accidentat mortal pe Autostrada Sibiu – Orăştie. Este al doilea caz în mai puţin de 48 de ore

Încă un urs care a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orăştie a fost accidentat mortal de un şofer. Reprezentanţii DRDP Braşov urmează să notifice Prefectura Sibiu, considerând că este vorba despre un fenomen, nu un caz izolat, în condiţiile în care este al doilea urs lovit mortal pe autostradă.

2847 afișări
Imaginea articolului Încă un urs a fost accidentat mortal pe Autostrada Sibiu – Orăştie. Este al doilea caz în mai puţin de 48 de ore

Încă un urs a fost accidentat mortal pe Autostrada Sibiu – Orăştie. Este al doilea caz în mai puţin de 48 de ore

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Robert Elekes, ursul a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orăştie şi a fost accidentat mortal de către un şofer.

În urma impactului, nu au existat victime omeneşti, iar maşina a suferit avarii minore.

Ursul va fi dus la DSV, iar Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov va notifica Prefectura Sibiu, considerând că nu mai este vorba despre un caz izolat.

Ursul a fost lovit la aproximativ şase kilometri de locul în care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un alt urs care a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orăştie a fost accidentat mortal. În primul caz, ursul a fost lovit mortal de o camionetă de 7 tone, care circula regulamentar pe autostradă, în zona Sălişte, în judeţul Sibiu.

Reprezentanţii DRDP Braşov au verificat gardul de siguranţă din zona incidentului, însă nu au fost găsite semne pe unde ar fi pătruns ursul în zona autostrăzii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici