INCENDIU în Bucureşti: Cinci adulţi şi un copil au fost duşi la spital

Cinci adulţi şi un copil au fost intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu izbucnit luni dimineaţă, într-un bloc de garsoniere de pe strada Crinul de Pădure din Sectorul 6, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile.

770 afișări
Imaginea articolului INCENDIU în Bucureşti: Cinci adulţi şi un copil au fost duşi la spital

INCENDIU în Bucureşti: Cinci adulţi şi un copil au fost duşi la spital (Imagine: Cristi Cimpoes/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 05.40, iar când au ajuns echipele de intervenţie, flăcările ieşeau pe fereastra unei garsoniere de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Crinul de Pădure.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere, şase ambulanţe şi două autoscări, focul fiind stins după aproximativ o oră, fără ca alte garsoniere să fie cuprinse de flăcări.

Daniel Vasile a precizat că în garsoniera care a luat foc locuiau două femei în vârstă, care au ieşit din locuinţă înainte de venirea pompierilor şi care aveau în casă foarte multe materiale textile. Din cauza fumului produs, cele două femei, precum şi alţi trei adulţi şi un copil au fost intoxicaţi cu fum, fiind transportaţi la spitalele Floreasca şi Universitar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici