INCENDIU în cartierul 23 August din Capitală, două case fiind cuprinse de flăcări. Focul a fost stins

Două case au fost cuprinse de flăcări în cartierul 23 August din Capitală, pompierii intervenind cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, precizând că nu au fost înregistrate victime. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore.

555 afișări
Imaginea articolului INCENDIU în cartierul 23 August din Capitală, două case fiind cuprinse de flăcări. Focul a fost stins

INCENDIU în cartierul 23 August din Capitală, două case fiind cuprinse de flăcări

Incendiul care a cuprins două case de pe strada Gheţu Anghel din Sectorul 3 al Capitalei a fost sesizat în jurul orei 11.45, fiind stins în aproximativ o oră şi 45 de minute.

Pompierii au intervenit pe mai multe străzi pentru stingerea incendiului, acţiunea fiind îngreunată din cauza drumurilor înguste. La faţa locului au fost trimise iniţial trei autospeciale de stingere, ulterior fiind suplimentate cu alte două, a precizat Daniel Vasile.

În urma incendiului, nu au fost persoane rănite şi nici intoxicate cu fum, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici