Incendiu la o grădiniţă din judeţul Vaslui. Copiii au fost evacuaţi

Peste 20 de copii de la grădiniţa din localitatea vasluiană Dumeşti au fost evacuaţi, vineri, în urma unui incendiu care a cuprins o parte din clădire, fără a exista victime.

181 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o grădiniţă din judeţul Vaslui. Copiii au fost evacuaţi

Incendiu la o grădiniţă din judeţul Vaslui. Copiii au fost evacuaţi (Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Dumeşti, incendiul a izbuncit într-una din sălile de clasă, iar ulterior s-a extins la acoperiş.

Până la sosirea pompierilor, localnicii au intervenit cu găleţi cu apă pentru a ţine incendiul sub control, iar toţi cei peste 20 de copii care se aflau în grădiniţă au fost evacuaţi

"Localnicii s-au mobilizat imediat, reuşind astfel să ţină sub control focul. La o primă evaluare, a fost afectată 20 la sută din clădire, grădiniţa fiind formată din cinci încăperi", a declarat primarul comunei Dumeşti, Constantin Vieru.

Pentru stingerea incendiului a intervenit şi un echipaj de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici