Incediu în parcarea unui mall din Bucureşti. Un bărbat a fost rănit

Un incendiu a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, la o cameră tehnică de la intrarea în parcarea Sun Plaza, un bărbat care se afla în interior fiind dus la spital, inconştient. Alte trei persoane au fost asistate de SMURD însă fără a fi nevoie de internare, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

947 afișări
Imaginea articolului Incediu în parcarea unui mall din Bucureşti. Un bărbat a fost rănit

Incendiu la subsolul unui mall din sudul Capitalei. Un bărbat a fost rănit (Imagine: mediafax Arhiva Foto)

Potrivit pompierilor au ars vestiare, elemente de mobilier, flăcările fiind extinse pe o suprafaţă de 20 metri pătraţi de la intrarea în parcare, la nivelul -1. Este vorba despre o cameră tehnică în care se afla un bărbat de 55 de ani, acesta fiind expus la fum şi având arsuri la nivelul feţei, a fost găsit inconştient, fiind transportat la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Alte trei persoane au fost asistate de medicii SMURD dar nu au avut nevoie să fie transportate la spital.

Incendiul a avut loc în jurul orei 24.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici