Incendiu la un bloc din Capitală. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea au fost duse la spital

Locatarii unui bloc aflat pe strada Sirenelor din apropierea Palatului Parlamentului au fost evacuaţi, luni după-amiază, în urma unui incendiu, casa scărilor fiind inundată cu fum, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile. Incendiul a fost stins, în urma acestuia fiind evacuate 17 persoane, dintre care trei au fost transportate la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

472 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un bloc din Capitală. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea au fost duse la spital

Locatarii unui bloc din sectorul 5, evacuaţi în urma unui incendiu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, doi adulţi şi un copil au fost duşi la spital, după ce au fost expuşi la fum, iar în cazul altor doi copii, părinţii acestora au refuzat transportarea la o unitate sanitară.

Incendiul a izbucnit, la nivelul etajului şapte, la cablurile electrice de pe casa scărilor unui bloc cu opt etaje aflat pe strada Sirenelor, în apropiere de Palatul Parlamentului.

Apelul la 112 privind izbucnirea incendiului a fost primit miercuri în jurul orei 16.45, la faţa locului deplasându-se două echipaje de pompieri, două de prim-ajutor, două autoscări şi detaşamentul special de salvatori, potrivit ISU Bucureşti.

Conform procedurilor, pe durata intervenţiei pompierilor a fost sistată alimentarea blocului cu energie electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici