Incendiu la un depozit de marfă al unui supermarket din Târgu-Mureş, focul s-a extins la faţada unui bloc - VIDEO

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la un depozit de marfă al unui supermarket din Târgu Mureş, focul extinzându-se la faţada unui bloc de zece etaje din apropiere, la faţa locului pompierii intervenind cu opt autospeciale.

2432 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un depozit de marfă al unui supermarket din Târgu-Mureş, focul s-a extins la faţada unui bloc - VIDEO

Mureş: Incendiu la un depozit de marfă al unui supermarket, focul s-a extins la faţada unui bloc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Natalia Pop, a declarat că la incendiul care a cuprins un depozit de marfă de lângă un complex comercial din cartierul Dâmbu Pietros şi care se extinsese la faţada unui bloc de zece etaje au intervenit circa 40 de angajaţi ai ISU.

Potrivit acesteia, incendiul a fost stins după aproape două ore şi nu există victime.

Locatarii blocului au fost evacuaţi, iar două persoane care au suferit atacuri de panică au primit îngijiri medicale de la echipajul SMURD.

"În timpul intervenţiei, două persoane au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD deplasat la faţa locului. De asemenea, câteva zeci de locatari au fost evacuaţi în afara zonei de pericol", a spus Pop.

Ea a precizat că, în prezent, se fac cercetări pentru a se stabili cauza izbucnirii incendiului.

Sâmbătă după-amaiză, ISU Mureş a fost solicitat, prin 112, să intervină la un incendiu izbucnit la un depozit de marfă de lângă un complex comercial din cartierul Dâmbu Pietros din Târgu Mureş. Incendiul se extinsese la faţada unui bloc de zece etaje din apropiere.

La faţa locului au intervenit Detaşamentul de pompieri cu opt autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici