Incendiu la un hotel din Capitală. Un angajat, expus la fum, transportat la spital

Un incendiu de mică intensitate a izbucnit, joi seară, la hotelul Phoenicia din nordul Capitalei, fiind lichidat de pompieri, după ce 70 de turişti au fost evacuaţi, iar un angajat al unităţii a ajuns la spital din cauza expunerii la fum.

271 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un hotel din Capitală. Un angajat, expus la fum, transportat la spital

Incendiu la un hotel din Capitală; un angajat, expus la fum, transportat la spital (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, focul, semnalat la nivelul acoperişului, a fost de intensitate mică, principala problemă constituind-o fumul care a intrat în clădire.

Din această cauză, 70 de turişti aflaţi în unitatea de cazare au fost evacuaţi.

Un angajat al hotelului, care a încercat să evacueze turiştii, a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza expunerii la fum. După ce a primit îngrijiri de la unul din echipajele SMURD care au intervenit, s-a decis transportarea sa la spital, însă angajatul nu este în pericol, a mai spus Vasile.

ISU Bucureşti a intervenit cu şase autspeciale de stingere, două pentru intervenţii la înălţime şi două echipaje SMURD. După stingerea focului, pompierii verifică, pentru siguranţă, toate spaţiile interioare ale hotelului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici