Video Incendiu puternic la o piaţă agroalimentară din Arad: Oamenii s-au autoevacuat. Focul a izbucnit de la o gheretă| VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o piaţă agroalimentată din oraşul Arad, pompierii reuşind să stingă flăcările după aproximativ două ore. Oamenii au reuşit să se autoevacueze, astfel că nu au fost înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

884 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a izbucnit la o gheretă în care se preparau langoşi, aflată în interiorul pieţei agroalimentare “Aurel Vlaicu” din zona Lebăda, din oraşul Arad, cel mai probabil după ce uleiul încins a luat foc.

Imediat, flăcările s-au extins şi la acoperişul pieţei, care era din plastic, astfel că a ars o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, iar un fum gros şi negru a acoperit cartierul. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

“Oamenii au reuşit să se autoevacueze, dar a rămas marfa toată acolo, în piaţă. Piaţa se află între blocuri, iar în jurul ei erau maşini parcate, ale persoanelor care locuiesc în zonă, şi era un pericol de a se extinde flăcările la autoturisme, dar am reuşit să-l izolăm, fără să se extindă. Am intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, o autospecială de primă intervenţie, doi ofiţeri şi 13 subofiţeri. Intervenţia a durat aproximativ două ore, incendiul a fost stins”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici