Incendiu puternic la un depozit de alimente al unei societăţi comerciale

Un depozit de alimente al unei societăţi comerciale situat în municipiul Râmnicu Vâlcea a luat foc, joi dimineaţă, pompierii intervenind cu apă şi spumă şi reuşind să oprească extinderea flăcărilor la imobilele din împrejurimi.

489 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un depozit de alimente al unei societăţi comerciale

Incendiu puternic la un depozit de alimente al unei societăţi comerciale (Imagine: Florin Buliga/Mediafax foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, căpitanul Cătălin Popescu, la faţa locului au intervenit cinci autospeciale, operaţiunea de stingere a incendiului fiind îngreunată din cauza materialelor inflamabile din interiorul depozitului, respectiv ulei, făină, mălai şi ambalaje din hârtie, lemn şi plastic.

"La faţa locului au intervenit cinci autospeciale cu apă, iar în acest moment incendiul a fost stins. Pompierii au mai rămas însă la faţa locului, conform procedurii, pentru asigurarea zonei şi începerea cercetărilor pentru aflarea cauzelor izbucnirii incendiului şi evaluarea pagubelor. Intervenţia a fost îngreunată din cauza materialelor inflamabile, alimente precum uleiul îmbuteliat în pet-uri de plastic, făină, mălai, dar şi ambalaje de plastic, lemn şi hârtie, folii, paleţi şi alte elemente, dispuse pe o suprafaţă de cel puţin 600 de metri pătraţi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, căpitanul Cătălin Popescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii lucrează pentru decopertarea unei părţi a acoperişului depozitului şi urmează să stabilească împrejurările în care a izbucnit focul, cauzele acestuia şi cuantumul pagubelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, în urma incendiului nu au existat victime, persoane cu arsuri sau intoxicate cu fum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici