Înşelătorie pe Internet: brelocuri metalice realizate din tancuri ruseşti distruse

Cumpărătorii sunt atraşi cu promisiunea că parte din bani ajung la Unicef.

1038 afișări
Imaginea articolului Înşelătorie pe Internet: brelocuri metalice realizate din tancuri ruseşti distruse

Plăci metalice asemănătoare brelocurilor, obţinute din tancurile ruseşti distruse de soldaţii ucraineni, cu promisiunea că, pentru fiecare articol achiziţionat, o parte din încasări vor merge către Unicef ​​​​SUA.

Organizaţia mondială care ajută copiii nu confirmă că ar avea în curs o astfel de campanie, iar anunţul pare să fie o înşelătorie propusă de site-ul autumn-luxey.com.

Plăcile sunt la vânzare, la ofertă, şi costă 15,62 euro, reduse faţă de preţul de pornire - 45 de euro. Pe site, imaginile şi descrierile spun că este vorba despre  metal care provine de la vehicule blindate ruseşti.

Cutia care le conţine are un slogan publicitar eficient: „Made in Russia, recycled in Ukraine”, adică fabricat în Rusia şi reciclat în Ucraina.

Potrivit motoarelor de căutare Google, site-ul nu este unul sigur. Cei de la asociaţia Unicef spun că nu ştie nimic despre această iniţiativă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici