Legea Bugetului de stat pe 2014, publicată în Monitorul Oficial cu decretul de promulgare

Legea Bugetului de stat a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial, împreună cu decretul de promulgare semnat de preşedintele Traian Băsescu, proiectul fiind semnat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi de vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu.

1530 afișări
Imaginea articolului Legea Bugetului de stat pe 2014, publicată în Monitorul Oficial cu decretul de promulgare

Legea Bugetului de stat pe 2014, publicată în Monitorul Oficial cu decretul de promulgare (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Legea Bugetului de stat pe anul viitor prevede venituri de 100 de miliarde de lei şi cheltuieli de 119, 25 miliarde de lei, cu un deficit de 18,32 miliarde de lei.

Cristian Dumitrescu a semnat legea bugetului de stat în numele preşedintelui Senatului, alături de Valeriu Zgonea, pe 18 decembrie.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, miercuri, că a promulgat bugetul de stat pe anul 2014.

Anterior, premierul Victor Ponta declara că introducerea accizei de 7 eurocenţi va fi amânată cu trei luni, până la 31 martie 2014, la carburanţi, iar preşedintele Traian Băsescu va trimite, miercuri, la Monitorul Oficial decretul de promulgare a bugetului de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici