Loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj - Deva vor fi deschise peste două săptămâni

Pe loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj - Deva se va circula în cel mult două săptămâni, a anunţat joi ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

8668 afișări
Imaginea articolului Loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj - Deva vor fi deschise peste două săptămâni

Ministrul şi directorul general CNAIR au verificat starea lucrărilor pe şantierele autostrăzii Sebeş – Turda, Loturile 1 şi 2, şi autostrăzii Lugoj – Deva, Loturile 3 şi 4.

În ceea ce priveşte Lotul 1 al Autostrăzii Sebeş – Turda, Ministrul Transporturilor a precizat acesta va fi dat în folosinţă până la sfârşitul anului. Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al autostrăzii este de peste 70%. În cursul zilei se lucra la turnarea covorului asfaltic pe o porţiune de drum.

În cazul lotului 2 al Autostrăzii Sebeş – Turda, faţă de situaţia constatată anterior acestei vizite, când se avea în vedere inclusiv rezilierea contractului din cauza mobilizării reduse şi a întârzierii termenelor de execuţie, lucrările sunt în graficul stabilit de către constructor. Acesta a subliniat că dacă vor fi mobilizaţi mai mulţi muncitori şi mai multe utilaje, este posibil ca termenul final asumat de către antreprenor să fie respectat.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici