Mai multe tamponări s-au produs pe autostrada Bucureşti-Constanţa din cauza ceţii

Cel puţin şapte tamponări au avut loc, iar cinci oameni au fost răniţi pe autostrada Bucureşti-Constanţa, cauza fiind ceaţa deasă care s-a format sâmbătă dimineaţă, infornează Centrul Infotrafic.

1003 afișări
Imaginea articolului Mai multe tamponări s-au produs pe autostrada Bucureşti-Constanţa din cauza ceţii

Mai multe tamponări s-au produs pe autostrada Bucureşti-Constanţa din cauza ceţii (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax )

Întrucât vizibilitatea în unele zone a scăzut sub 100 de metri, este posibil să se mai fi produs şi alte tamponări, dar care nu au mai fost raportate.

De asemenea, din cauza neatenţiei, a oboselii la volan sau a vitezei, mai multe accidente s-au produs sâmbătă şi pe drumurile naţionale.

Pe DN2F, Bacău - Vaslui, la ieşirea din localitatea Fundu Tutovei către Plopana, un autoturism a lovit o căruţă încărcată cu fân, apoi a ricoşat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autocamion.

Pe DN7, în judeţul Hunedoara un microbuz a lovit o combină care staţiona în afara părţii carosabile, cel mai probabil după ce şoferul a aţipit la volan.

Pe DN13, Braşov - Sighişoara, în zona Rupea-Gară, traficul a fost blocat câteva zeci de minute din cauza unei tamponări.

Pe Drumul Naţional 1, la Şercaia, în judeţul Braşov, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a izbit o altă maşină care circula regulamentar.

Poliţia Rutieră sfătuieşte toţi conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic, să păstreze o distanţă sigură faţă de celelalte autoturisme şi să nu se angajeze în efectuarea depăşirilor decât dacă au vizibilitate suficientă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici