MApN, pregătit să intervină la inundaţii cu peste 2.000 de militari şi 300 de mijloace tehnice

Ministerul Apărării este pregătit să intervină cu peste 2.000 de militari şi aproximativ 300 de mijloace tehnice în judeţele aflate sub avertizare de precipitaţii abundente sau inundaţii.

153 afișări
Imaginea articolului MApN, pregătit să intervină la inundaţii cu peste 2.000 de militari şi 300 de mijloace tehnice

MApN, pregătit să intervină la inundaţii cu peste 2.000 de militari şi 300 de mijloace tehnice (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

MApN a transmis, joi, un comunicat referitor la măsurile ce se aplică la nivelul ministerului pentru contracararea efectelor generate de fenomenele meteorologice şi hidrologice periculoase.

"Ministerul Apărării Naţionale are pregătite forţele şi mijloacele necesare pentru a răspunde solicitărilor venite din partea autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, cu prioritate deosebită pentru acţiunile destinate salvării şi evacuării populaţiei din zonele inundate. În judeţele aflate sub incidenţa atenţionărilor sau avertizărilor de precipitaţii abundente sau inundaţii, MApN poate interveni cu peste 2.000 de militari şi aproximativ 300 de mijloace tehnice", menţionează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici