Mehedinţi: Primarul din Gogoşu, printre victimele unui accident rutier cu cinci răniţi

Primarul din comuna mehedinţeană Gogoşu, Jean Rogoveanu, a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 56, între Calafat şi Drobeta Turnu Severin, patru persoane şi edilul fiind transportaţi la spital.

769 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Primarul din Gogoşu, printre victimele unui accident rutier cu cinci răniţi

Mehedinţi: Primarul din Gogoşu, printre victimele unui accident rutier cu cinci răniţi

Potrivit martorilor, autoturismul de teren condus de primarul Jean Rogoveanu circula dinspre Calafat spre Drobeta Turnu Severin, iar la intrarea în comuna mehedinţeană Hinova a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină Dacia, care circula regulamentar.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi de la Ambulanţă, care au intervenit pentru descarcerarea a două persoane aflate în autoturismul Dacia. De asemenea alte două persoane din Dacie, între care şi un copil, au fost rănite.

Potrivit poliţiştilor, în urma accidentului, la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin au dost transportate cinci persoane, între care şi primarul din Gogoşu.

La sfârşitul lunii februarie, procurorii au început urmărirea penală împotriva primarului din comuna mehedinţeană Gogoşu, Jean Rogoveanu, şi a altor şapte persoane, sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani, în urma mai multor percheziţii făcute în Mehedinţi, Timiş, Gorj şi Hunedoara, într-un dosar de evaziune fiscală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici