Mesaj amuzant de Z-Friday, de la MAI, pentru infractorii care se predau: Rămân cu uşile nesparte

Interlopii care se predau vineri, de „Z-Friday” au „reducere 100% la mascaţi”, scriu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI), pe Facebook. Bonus, ei rămân şi cu uşile nesparte.

558 afișări
Imaginea articolului Mesaj amuzant de Z-Friday, de la MAI, pentru infractorii care se predau: Rămân cu uşile nesparte

Mesaj amuzant de Z-Friday, de la MAI, pentru infractorii care se predau: Rămân cu uşile nesparte

MAI a postat un mesaj amuzant pentru „interlopii care se predau”, pentru care au o „super ofertă de Z- Friday”.

„Reducere 100% la mascaţi şi pedepse mai mici pentru toţi <clienţii> noştri interlopi care se predau. Bonus, rămân şi cu uşile nesparte! Oferta a început săptămâna aceasta şi va ţine... până când se va înţelege! Vor fi şi multe surprize, iar pe toate le veţi regăsi în probatoriu. Pentru cei care nu vor să profite de ofertă, avem un cadou de consolare. Staţi liniştiţi, nu aveţi cum să-l rataţi, venim noi!”, scrie MAI pe Facebook.

Aceştia le transmit infractorilor că „Livrăm dimineaţa, foarte devreme...doar Black!”.

Peste 600 de acţiuni în forţă s-au desfăşurat miercuri în toată ţara, ministrul de Interne Marcel Vela numind această zi „Ziua Z”, cu 489 percheziţii şi 130 descinderi. Cele 21 de grupări vizate au adus un prejudiciu de 190 milioane lei şi 160.000 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
z friday,
mai,
infractor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici