Metrorex va scoate la licitaţie serviciul asigurării de răspundere civilă pentru accidente, care va stabili riscurile călătoriei cu metroul şi despăgubirile

Administratorul Metroului bucureştean, Metrorex, informează într-un comunicat că va scoate la licitaţie serviciul de asigurare civilă pentru pagube produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare.

361 afișări
Imaginea articolului Metrorex va scoate la licitaţie serviciul asigurării de răspundere civilă pentru accidente, care va stabili riscurile călătoriei cu metroul şi despăgubirile

Metrorex va scoate la licitaţie serviciul asigurării de răspundere civilă pentru accidente, care va stabili riscurile călătoriei cu metroul şi despăgubirile (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

„Metrorex a lansat la finele anului 2015 procedura de angajare a unui expert în domeniul asigurărilor pentru elaborarea unui studiu din care să reiasă posibilele riscuri rezultate din accidente/incidente faţă de care societatea este vulnerabilă în relaţia transportator-călător. Studiul cuprinde, în special, identificarea, descrierea şi fundamentarea pe baze de calcul a riscurilor rezultate din călătoria cu metroul, stabilirea ariei de întindere a riscurilor, clasificarea riscurilor identificate din punct de vedere al oportunităţii asigurării acestora şi, nu în ultimul rând, identificarea şi fundamentarea nivelului optim de despăgubire a riscurilor identificate”, se arată în comunicatul Metrorex.

Administratorul Metroului precizează că a lucrat, împreună cu firma specializată contractată, la elaborarea caietului de sarcini şi a cerinţelor acestuia.

„Varianta finală a caietului de sarcini a fost supusă atenţiei Consiliului de Administraţie, fiind avizat de către Consiliul Tehnico-Economic în data de 1 noiembrie 2016. În momentul de faţă, se lucrează la documentaţia de achiziţie, urmând ca până la data de 15 noiembrie 2016 să se publice în SEAP (n.n. – Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul pentru achiziţionarea serviciilor”, anunţă Metrorex.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici