Ministerul Mediului a suplimentat numărul tichetelor pentru programul "Rabla"

Numărul tichetelor pentru programul "Rabla" a fost suplimentat cu 4.000 de vouchere, a anunţat luni ministrul Mediului, Cristiana Paşca-Palmer.

779 afișări
Imaginea articolului Ministerul Mediului a suplimentat numărul tichetelor pentru programul "Rabla"

Ministerul Mediului a suplimentat numărul tichetelor pentru programul "Rabla" (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Toate cele 13.000 de tichete au fost epuizate, aşa că am decis să le suplimentăm, chiar începând de astăzi, cu încă 4.000 de tichete. Din informaţiile pe care le am de la colegii mei, înţeleg că sunt rezervate cam 15 tichete pe minut, deci mă aştept ca, probabil, şi aceste 4.000 să se epuizeze destul de repede", a declarat ministrul Mediului.

În acest an, valoarea totală a programului este de 220 de milioane de lei, din care 75 de milioane de lei sunt alocată pentru ,,Rabla Plus", prin care românii pot cumpăra maşini electrice 100%.

Cuantumul unui tichet ,,Rabla" este de 6.500 lei, iar în program sunt admise la casare maşinile mai vechi de 8 ani. În plus, există eco-bonusuri, în valoare de 750 lei la achiziţionarea unui autovehicul nou, al cărui motor produce o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100 g/km.

Pentru programul ,,Rabla Plus" există o primă de 5.000 de lei, acordată celor care cumpără un automobil nou, hibrid, şi o primă de 20.000 de lei pentru o maşină 100% electrică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici