Ministerul Muncii: Indemnizaţiile de şomaj şi pensiile se vor plăti mai repede în luna aprilie

Indemnizaţiile de şomaj şi pensiile se vor plăti mai repede în luna aprilie, în contextul Sărbătorilor Pascale, anunţă Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale.

2378 afișări
Imaginea articolului Ministerul Muncii: Indemnizaţiile de şomaj şi pensiile se vor plăti mai repede în luna aprilie

Ministerul Muncii: Indemnizaţiile de şomaj şi pensiile se vor plăti mai repede în luna aprilie (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU/ MEDIAFAX FOTO)

Astfel, achitarea indemnizaţiilor de şomaj se va realiza la domiciliul beneficiarilor în perioada 11 – 14 aprilie.

Devansarea este valabilă şi pentru beneficiarii care îşi primesc drepturile privind asigurările pentru şomaj prin virament bancar.

În luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor va începe în 12 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici